Stichting Bach Passionen Harderwijk

De Stichting Bach Passionen Harderwijk is in 2006 tot stand gekomen door een samenwerking tussen de Stichting Het Burger Weeshuis Harderwijk, het Kleinkoor Caprice en de Christelijke Oratorium Vereniging Noord-West Veluwe (C.O.V.). De Stichting stelt zich ten doel om jaarlijks een Passion van J. S. Bach uit te laten voeren in de Grote Kerk van Harderwijk.

De Stichting nodigt jaarlijks de C.O.V. Noord-West Veluwe uit om op de zaterdag voor Palmzondag de Mattheus of Johannes Passion uit te voeren in de Grote Kerk van Harderwijk.

Herstel van een traditie

De Stichting is een initiatief van beide koren ondersteund door Stichting Het Burger Weeshuis Harderwijk. Door de handen ineen te slaan kwam de Stichting in 2006 tot stand met als doel de passie traditie in de Grote Kerk in Harderwijk in ere te herstellen. Het bestuur van de Stichting wordt gevormd door afgevaardigden van het koor en van het Burger Weeshuis.

De Stichting Bach Passionen Harderwijk hoopt u te mogen begroeten op onze eerstvolgende passie uitvoering. Het belooft -wederom- een bijzondere avond te worden!

Copyright 2024 Bach Passionen Harderwijk